ViktVäktarna har implementerat BI-systemet Mercur Business Control

ViktVäktarna har implementerat ett nytt BI-system från Mercur Solutions AB, Mercur Business Control – en komplett lösning för rapportering, analys, budget och prognos. 

Systemet integrerar mot Oracle för hämtning av ekonomidata för analys, budget och prognos. Utöver det har Mercur utvecklat funktionalitet för avancerad analys av medlemsdata på olika kohorter samt prognostisering av framtida medlemsutveckling och intäkter.

ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Företaget inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med bolagets digitala tjänst och genom personliga möten tar ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar man efter att inspirera till god hälsa för alla. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom