Kom och träffa oss på Verksamhetsstyrning 2.0
i Bonnierhuset!

Den 18 mars är det dags för årets upplaga av konferensen Verksamhetsstyrning 2.0 i Bonnierhuset i Stockholm och vi är på plats. 

Ambitionen med konferensen är att ge alla som arbetar som Controller praktisk kunskap från riktiga människor, på riktiga företag, som gör, eller har gjort riktiga saker som du och dina kollegor kan ta del och lära er av. 

Dagen är fylld med inspirerande föredrag blandat med rundabordssamtal och mingel. 

Vi på Mercur bjuder på ett av dagens rundabordssamtal med temat: Så designar du dashbords för tydlig och effektiv kommunikation

Kom och lyssna till Louise Thunberg, produktspecialist på Mercur, som delar med sig av sina bästa tips och trix kring skapande av väldesignade dashboards för affärskritiska insikter. Med bakgrund från Mercurs användarstudie med eye tracking-teknik visar hon hur människor responderar på tex färger, placering, tabeller med mera för att ta till sig viktig information.

Louise Thunberg, produktspecialist, Mercur

Vi ser fram emot en intressant och lärorik dag med många spännande föreläsare och möten!

Här hittar du mer information om Verksamhetsstyrning 2.0!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom