Mercur på Forretningssystemer og HR i Norge

Den 2 februari är Mercur med på den Norska konferensen Forretningssystemer og HR som genomförs av Forum4iT för 12:e gången sen 2004. I år fokuserar konferensen på BI-system, ERP-system samt HR-system. Under dagen genomförs mer än 30 olika presentationer och spännande föredrag om aktuella trender och nyheter för den norska marknaden.

Mercur kommer hålla i ett av dessa föredrag med fokus på ”Hur får man med sig användarna i sin BI-lösning?” Hur ska informationen presenteras på ett tydligt och stimulerande sätt? Vad är det användarna behöver se för att fatta rätt beslut?

Vi vet av 40-års erfarenhet att bättre informationsspridning ger ökat användande. Systemdesignen och användarvänligheten är några av de allra viktigaste delarna för att få med sig alla på tåget. 

Det här kommer Petra Öhlin Göransdotter, Presales Manager på Mercur, visa på då hon är speciellt intresserad av användarnas upplevelse av de systemlösningar som hon varit med om att leverera. Petras drivkraften är att leverera användarvänliga lösningar som stödjer användarna i sitt dagliga arbete och hon lägger stor vikt vid den grafiska utformningen. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom