2018-05-22

Ökad insikt i varje affär med Mercur Business Control hos Bilfinger

Bilfinger Industrial Services Sweden AB har implementerat Mercur Business Control 8 för budget, prognos och månadsrapportering. 

Bilfinger sökte en effektiv lösning för att ersätta tidigare delvis manuella processer för verksamhetsstyrning baserade på Excel och affärssystemet SAP. Efter implementering av Mercurs molnlösning för initialt ca 60 användare under hösten 2017 har man uppnått målen att spara tid, förenkla arbetet och att kunna planera och följa upp på en mer detaljerad nivå.

Mercur Business Control har i ett första steg integrerats med SAP, både gällande finansiell data och personaldata, vilket även gett möjligheter följa upp per kontrakt och delkontrakt inom de olika affärsområdena. Att kunna följa faktureringsgrad per kontrakt, delkontrakt och ordertyp är viktiga funktioner för bättre insikt i enskilda affärer som tidigare har varit en väldigt tidskrävande process. Med stöd av Mercur Business Control kan detta göras löpande utan manuellt arbete.

Bilfinger Industrial Services Sweden AB är en flerdisciplinär leverantör av industriellt underhåll, projektledning & engineering, verkstadsproduktion, industrimurning och rådgivning till processindustri och energiproducenter i Norden. Bilfinger Industrial Services Sweden AB har en omsättning på ca 1,2 miljarder svenska kronor och har ca 1100 anställda.

 

Vill du veta mer om hur vi hjälpt andra bolag inom industri- och tillverkningsbranchen?  

Här hittar du några av våra referenser i branschen!

 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt