Nu växer vi i hela Sverige

Vi vill passa på att välkomna våra nya applikationskonsulter Frida, Max, Marcus, Sanna, Jenny, Mathias och Martin.

Vi fortsätter att utöka våra konsulteam i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Malmö har vi fått förstärkning med Martin, Sanna och Marcus. På det nyöppnade kontoret i Göteborg kommer Max och Frida stötta våra kunder i västra Sverige tillsammans med kontorschefen Johan Engdahl som precis flyttat ner från Stockholm. I Solna, på huvudkontoret, har vi glädjen att hälsa Jenny och Mathias välkomna till vårt största konsulteam som ser fram emot extra hjälp med alla nya kunder vi fått under året. 

Under förra veckan genomfördes andra delen av introduktionsutbildningen för alla nya medarbetare på Göteborgskontoret och under kommande veckor kommer de även besöka Stockholm och sen Malmö.

Vi fortsätter söka nya konsulter kontinuerligt, här finns alla lediga tjänster!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom