Du har väl inte missat DI Controller på Grand Hotel? 

Vi på Mercur är med som partner och håller i ett av fördjupningsspåren under DI Controller den 19 mars på anrika Grand Hotel i Stockholm, ett årligt event som Dagens industri arrangera. 

Ta chansen att vara med på en inspirerande dag med fokus på controllerrollen, kommunikationens växande betydelse och digitala verktyg som hjälper till att effektivisera och utveckla controllerns funktion och uppdrag.

Kom och lyssna till Louise Thunberg, produktspecialist på Mercur, som delar med sig av sina bästa tips och trix kring skapande av väldesignade dashboards för affärskritiska insikter. Med bakgrund från Mercurs användarstudie med eye tracking-teknik visar hon hur människor responderar på tex färger, placering, tabeller med mera för att ta till sig viktig information.

Louise Thunberg, produktspecialist på Mercur

Här hittar mer information och anmälan till DI Controller den 19 mars!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom