Mercur välkomnar Great IT som ny kund

Mercur välkomnar Great IT som ny kund!

Great IT är ett konsultbolag inom IT sektorn som hjälper sina kunder med allt ifrån Professional Services, IT Management och flertalet andra tjänster. Huvudkontoret ligger i Malmö och man har cirka 150 konsulter ute på uppdrag i dagsläget.
 

Företaget har expanderat kraftigt de senaste åren och utvecklas hela tiden med nya tjänster och expansion löpande. Behovet av en helhetslösning för att hantera sin budget och prognos var stort, och man valde till slut Mercur Business Control för detta. Dessutom hanteras uppföljning och analys i systemet samt projekt och utfall av dessa. Great IT jobbar löpande med att förfina processer och arbetssätt för att dra nytta av Mercur Business Control när allt är på plats. All data som läses in och används i Mercur Business Control kommer från deras ERP system som ligger i PE Accounting.

Vi på Mercur ser fram emot en spännande och givande resa tillsammans med Great IT som kund!

Ulf Alkelin, VD Mercur

Great IT grundades 2018 i Malmö och erbjuder högkvalitativ IT-leverans och tar ett helhetsåtagande inom digital transformation inom samtliga IT-områden. Great IT finns idag primärt på den nordiska marknaden men också på deras kunders marknader globalt. Företaget har 150 medarbetare och cirka 1900 förfrågningar från sina kunder det senaste halvåret. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom