Ledarna har implementerat molntjänsten Mercur Business Control

Ledarna har implementerat ett nytt beslutsstödsystem från Mercur Solutions AB, Mercur Business Control – en komplett lösning för rapportering, analys, budget och prognos.

Systemet är integrerat mot affärssystemen Visma och Fenix Cloud. Ekonomidata för alla dotterbolag samlas i Mercur för vidare analys. Systemet används i huvudsak för budget, prognos och analys samt för månadsvisa kontoavstämningar.

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med över 93 000 medlemmar. Ledarna är det enda fackförbundet bara för chefer, med ett brett erbjudande; från ledarskapsutveckling och karriärrådgivning till inkomstförsäkring och fackliga tjänster. Allt för att du som chef ska bli tryggare och mer framgångsrik i ditt ledarskap. Allt vi gör är skräddarsytt för dig som chef. Vårt omfattande tjänsteutbud levereras av experter med egen chefserfarenhet, alltid med utgångspunkt i ett individuellt chefsbehov. I syfte att skapa bättre förutsättningar och villkor för chefer, lyfter vi också chefsfrågor i samhällsdebatten.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom