2016-09-21

Polifarma implementerar Mercur Business Control

Det italienska läkemedelsföretaget Polifarma SpA har valt Mercur Business Control för att snabba upp sin månadsrapportering  och för att sprida budgetprocessen till sina affärsområden.

Mercur Business Control ersätter det tidigare Excel-baserade systemet som kräver en hel del manuellt arbete för att generera rapporter. Med Mercur Business Control, kommer användarna att ha tillgång till budgetinmatningsformulär som hjälper dem att förstå vilken data som efterfrågas och hindra dem från att göra misstag. Även rapportpaketet kommer att förbättras och erbjuda bättre analysfunktioner, till exempel med drill down ner på relevanta affärsdimensioner, t.ex. terapiområden.

Polifarma SpA är ett italienskt läkemedelsföretag, grundat 1919, som arbetar både med receptbelagda läkemedel och, genom dotterbolaget Polifarma Benessere, med receptfria produkter för apotek. De viktigaste terapiområdena där Polifarma kan betraktas som ett referensföretag i Italien är hjärt- och kärlsjukdomar, gastroenterologi, centrala nervsystemet, infektionssjukdomar, smärtlindring och inflammation.

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt