Tack till alla våra kunder! 

Vi är glada och stolta över att så många tog sig tid att svara på årets kundundersökning vilket också bidrog till att vi nu skänker 10 600kr till Röda Korset som tack för alla svar vi fick in!

Det är härligt att se hur vi fortsätter hamna på stabilt höga nivåer inom alla områden så som produkt, service och användning. 97 % av våra kunder anser att de har fått mer tid till analys och uppföljning efter införandet av Mercur och hela 96 % tycker att Mercur Business Control hjälper dem fatta bättre beslut! 

Det är otroligt roligt att se att vi hjälper våra kunder dagligen med att spara tid och fatta bättre beslut. Det jag är mest stolt över är att så många av våra kunder kan tänka sig rekommendera oss till en vän eller kollega!

Ulf Alkelin, VD Mercur

Net Promoter Score®

När vi ställde NPS frågan (Net Promoter Score®) ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Mercur till en kollega eller vän?” fick vi många spontana kommentarer så som:

  • Kompetent och trevlig personal

  • Obegränsade möjligheter med produkten 

  • Lätt at implementera, lätt att använda och flexibel 

  • Trevligt och jordnära konsultbolag

Nyckeltalet hamnade på +30 vilket vi är väldigt nöjda med då det inte bara säger något om kundnöjdhet utan att vi dessutom har många ambassadörer som gärna berättar om våra lösningar för andra.

Siffrorna tillsammans med alla spontana kommentarer vi fått visar att vi utvecklas i rätt riktning och det förtroendet vi byggt genom åren fortsätter vara starkt genom goda kundrelationer. 

Vi tackar våra kunder för allt engagemang och fin återkoppling!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom