2018-08-29

Mercur Solutions expanderar med nytt kontor i Malmö

Mercur Solutions har sedan ett antal år befunnit sig i en stark tillväxtfas vad gäller såväl nya kunder som organisatoriskt. Sedan 2008 har företaget sitt huvudkontor i Solna utanför Stockholm. Där har kontorsytan utökats vid två tillfällen för att få plats med nya medarbetare, framför allt inom utveckling, support och konsulttjänster. Nu är det dags att expandera igen, den här gången med nytt kontor i Malmö.

 

Vi ser ett stort intresse för våra lösningar inom verksamhetsstyrning och beslutsstöd i södra Sverige och därmed ett behov av att vara representerade på plats i Malmö. Vi har sedan tidigare många kunder i regionen och med vårt nya kontor kan vi erbjuda ännu bättre service till såväl befintliga som nya kunder.

Ulf Alkelin, VD för Mercur Solutions

 

Initialt bemannas kontoret med konsulter inom såväl teknik- och applikationstjänster som verksamhets- och ekonomistyrning med fokus på processer som budget, prognos, rapportering och analys. Framöver kommer rekrytering av medarbetare inom försäljning även påbörjas. Lediga tjänster hittar du här! 

 

I såväl Sverige som i andra länder finns många företag och organisationer som är i stort behov av våra lösningar så vi ser kontinuerligt över hur vi kan vara representerade geografiskt. Vi räknar därför med att det kan bli aktuellt med ytterligare etableringar.

Ulf Alkelin, VD för Mercur Solutions

 

Mercurs nya kontor i Malmö finns på Adelgatan 21, du når oss som vanligt via växeln på 08-459 69 00 eller  

 

 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt