Välkommen som ny kund Volvo Trucks Danmark!

Vi hälsar Volvo Trucks Danmark AS välkomna som ny kund. Behovet av en helhetslösning för att hantera sin uppföljning och prognos för de olika avdelningar inom organisationen var stor. Valet föll på Mercur Business Control för prognos och rapportering.

Volvo Trucks Danmark jobbar ständigt med att utveckla Mercur Business Control för att täcka organisationens olika behov. Data i systemet kommer huvudsakligen från SAP men de läser även in annan verksamhetsdata från andra interna system.

Volvo Trucks Danmark AS använder sig av en KPI baserad prognosprocess för att prognostisera alla verksamhetsområden

 

Vi är glada att kunna hälsa ytterligare en kund inom Volvokoncernen välkomna till Mercur och vi ser fram mot ett givande samarbete.

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Volvo Truck Center Danmark A/S är en del av Volvo's egna försäljningsnätverk som består av 5,500 anställda i Europa. Danmarks del är den största bestående av cirka 350 anställda fördelad över 11 serviceverkstäder runtom i landet. Den första Volvolastbilen byggdes 1928. Sedan dess har Volvo vuxit till att bli Europas största tillverkare av tunga lastbilar. Vår driftsäkerhet är känd och den stöds av våra tre kärnvärden – kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn. Vi lever var och en av dem i allt vi gör.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom