Ikano Bostad bygger i Mercur

Ikano Bostad implementerar Mercur Business Control för budget, prognos, rapportering och projektredovisning. 

Ikano Bostad behövde en bättre lösning för att hantera befintliga processer för rapportering och uppföljning. Med hjälp av Mercur Business Control kommer man nu att hantera detta i ett enhetligt system. Mercur Business Control integreras med ett flertal system och datalager.

 

Ikano Bostad är en långsiktig och engagerad bostadsutvecklare och fastighetsägare. De vill att så många som möjligt ska kunna bo bra och företaget drivs av att hitta lösningar som förenklar vardagen för de många människorna.

Företagets rötter finns i Småland där det startades av grundaren till IKEA. Ikano Bostad är en del av Ikano Group som från början var en del av IKEA. 1988 blev Ikano en egen företagsgrupp ägd av familjen Kamprad. Idag har Ikano Group verksamhet inom bostad, bank, försäkring, produktion och detaljhandel över hela världen. I Sverige finns Ikano Bostad och Ikano Bank.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom