Aurora Innovation inför rullande prognoser

Med Mercur Business Control inför Aurora Innovation nu rullande prognoser. Systemet är integrerat med affärssystemet Jeeves.

Aurora Innovation hjälper hälso- och sjukvården att öka sin tillgänglighet. Vår digitala plattform för patientkontakt kan innehålla alltifrån återuppringning, chatt och video och bidrar till en tillgänglig vård med patienten i fokus. Vi vill göra det enklare för människor att få kontakt med varandra.

Aurora Innovation är dotterbolag till Aurora Invest och grundades 2005 i Uppsala, Sverige. Idag har vi en omsättning på cirka 150 miljoner. Vi har över 90 anställda som arbetar inom utveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vi har cirka 3 000 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad.

Sedan starten har vi utvecklat och driftsatt våra kommunikationslösningar själva. Det gör att vi kan erbjuda flexibla kommunikationslösningar till alla företag och organisationer. Vi har hjälpt sjukvården med tillgänglighet i över 20 år och nu tar vi det ett steg till och följer regeringens satsning på e-hälsa inför 2025.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom