Bulten väljer Mercur

Mercur hälsar Bulten välkommen som kund!

Bulten implementerar Mercur Business Control för att effektivisera budget- och prognosprocessen samt att förbättra företagets rapportering och analysmöjligheterna.

Bulten har produktion i sex länder på tre kontinenter och räknas som en av de största globala leverantörerna när det gäller fästelement av hög kvalitet, i allt från standardprodukter till tekniska spetsprodukter. Företaget levererar till en rad olika industrisegment, däribland fordon och konsumentelektronik. Bulten profilerar sig även inom hållbarhet, exempelvis genom produktlinjen BUFOe som kraftigt reducerar koldioxidutsläppet via sin innovativa tillverkningsprocess.

Bultens storlek och bredd gör det möjligt att gå in som en fullserviceleverantör (FSP) för kompletta industriella plattformar och ansvara för hela kedjan från utveckling till logistik och service.

Omsättning 2021: 3 730 MSEK.

Produktion: Sverige, Tyskland, USA, Polen, Taiwan och Kina.

Antal anställda: Cirka 1 600.

Huvudkontor: Göteborg.

VD och koncernchef: Anders Nyström.

Grundat: 1873.

Bulten är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom