Årets julgåva går till Röda Korset och BRIS!

När vi ser tillbaka på 2020 så har det varit ett annorlunda år präglat av stor osäkerhet för oss alla. Många människor, företag och organisationer har haft nya utmaningar att hantera, vilket ibland medfört såväl svåra beslut som förändrade arbetssätt och kanske även lärdomar att ta med sig in i framtiden.

Mercur tillhör de organisationer som trots det har haft en fortsatt gynnsam utveckling med såväl nya kunder som ett antal nya medarbetare.

I år har alla medarbetare fått vara med och bestämma till vilka organisationer vi ska skänka årets julgåvor. Gåvorna går till Röda Korset och BRIS som ger fler människor, stora som små, en möjlighet till ett bättre liv. Röda Korset strävar efter att ge mat, vård, rent vatten och skydd till de som behöver det som mest. BRIS fortsätter sitt viktiga arbete med att ge stöd till barn som mår dåligt – varje dag, året runt. 

Under året har vi även fortsatt vara stolt Guldsponsor till Team Rynkeby i deras kamp mot barncancer.

Med det vill jag och alla vi på Mercur önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ulf Alkelin, VD, Mercur Solutions

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom