Nybergs kör igång med Mercur

Efter en grundlig utvärdering har Nybergs bil valt Mercur Business Control. Systemet kommer att användas för budgetering av intäkter, omkostnader, personal och investeringar samt för företagets rapportering. Mercur kommer att integreras mot Nybergs ekonomi-, lön- och fakturaskanningssystem.

Vi är glada att välkomna Nybergs bil som ny kund till Mercur! Vi har under åren fått ett flertal kunder inom bilhandelsbranschen och ser fram emot att hjälpa Nybergs bil genom att bidra till deras utveckling.

Ulf Alkelin, VD, Mercur Solutions

Nybergs Bil är ett privatägt bilföretag i andra generationen med ca 150 anställda i Jönköping och Nässjö. Företaget omsätter över 1 miljard och säljer ca 3 500 nya och begagnade bilar. Med Volvo, Renault och Dacia i sitt modellprogram erbjuder de marknadens bredaste och säkraste personbilsprogram med allt ifrån Renault Clio, Dacia Duster till Volvo XC90, samt Renaults breda transportbilsprogram.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Great place to work logo
UC

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom