Jonathan, Tove och Albin på Mercurs kontor i Malmö.

Vi välkomnar våra nya kollegor i Stockholm, Göteborg
och Malmö!

Vi vill passa på att hälsa våra nya medarbetare välkomna nu när vi kört igång för hösten. Det är med spänning som vi växer och utökar våra konsultteam i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

I Malmö har vi fått tre nya medarbetare till vårt nya fina kontor, Tove, Albin och Jonathan. Det blir en välkomnad och välbehövlig förstärkning hälsar Tobias Malmquist, kontorschef på Malmökontoret. De har alla studerat systemvetenskap vid Lunds Universitet och är tre av de trevliga studenter som vi träffade under arbetsmarknadsdagen eee2020 i februari. 

I Göteborg har vi även fått förstärkning med Linda som tidigare jobbat i Mercur ute hos en av våra kunder. Vi är så glada att Linda var valt att komma till oss och fortsätta sin resa med Mercur fast på andra sidan. 

Jag har varit ett Mercur-fan i flera år. Att jag nu blivit anställd av Mercur är STORT för mig!

Linda Björk, Applikationskonsult på Mercur

I Solna, på huvudkontoret, har vi glädjen att hälsa Hannes välkommen i konsultteamet. Hannes är nyinflyttad till Stockholm och med sig i bagaget har han en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi från Luleå Tekniska Universitet.

Nu är vi i full gång med vårt introduktionsprogram som löper parallellt på de olika orterna då vi denna höst har valt att inte resa runt bland kontoren som vi brukar göra för att skapa gemenskap och lära känna varandra. Nu är det Teams som gäller och där ser vi fram emot att se mer av alla våra nya medarbetare. 

Det är med stor glädje som vi välkomnar våra nya medarbetare och ser fram emot en spännande höst med många nya utmaningar!

Ulf Alkelin, VD Mercur

Varmt välkomna Jonathan, Tove, Albin, Linda och Hannes!

 

Är du intresserad av att jobba hos oss? 

Du kan alltid skicka in en spontanansökan här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom