GDL implementerar Mercur Business Control 8 

GDL har valt Mercur Business Control för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Implementeringen är i full gång med integration mot datalager, Navision, lönesystem och fakturasystem.

I steg 1 kommer en heltäckande budget för intäkter, omkostnader, personal, investeringar, fördelning av centrala kostnader samt elimineringar av interna mellanhavanden att ske i systemet.

I steg 2 kommer man att utöka  med prognoser, ytterligare analys samt månadsrapportering.

OM GDL

GDL är ett företag som erbjuder ett starkt koncept inom transport-, maskin- och logistiktjänster. De är etablerade på totalt 20 orter runt om i landet och omsätter 3,5 miljarder SEK. Företaget har närmare 600 medarbetare och 900 avtalstransportörer som sysselsätter 2800 enheter. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg. GDLs anor går tillbaka ända till 1735 då företaget Gamla Dragarlaget startade.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom