Mercur på Controller Summit!

Den 18 oktober kommer Mercur finnas på plats under Controller Summit på Bygget konferens i Stockholm. Louise Mattsson och Ann Wahlgren, presale på Mercur, kommer dela med sig av vår studie kring 7 insikter som kan förbättra er rapportering!

Hur designar man rapporter som är enkla att läsa och som fångar blicken? Vi på Mercur ville fördjupa oss i ämnet och genomförde under våren 2017 en användarstudie. Med hjälp av eye tracking-teknik identifierade vi 7 områden att ta hänsyn till för att designa rapporter och dashboards på ett sätt som är tilltalande, ökar läshastigheten, snabbar upp tid till ett avgörande och minimerar risken för felaktiga beslut. Läs mer och beställ rapporten här!

Om Controller Summit

Årets upplaga av Controller Summit har tagit fasta på hur du som controller ska axla den mer strategiska rollen som business partner, vilken kompetens som behövs och hur den typen av roll implementeras i verksamheten. Dagen erbjuder kunskap om verktyg kring hur du arbetar med strategier och kopplingen till mål och KPI:er samt hur du framgångsrikt kommunicerar ekonomisk rapportering.

Lyssna även till talare från bland annat

  • Swedbank

  • Securitas

  • Clas Ohlson

  • ICA Sverige

  • EasyPark

  • LEAX Group AB

Läs mer om dagens program här! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom