2017-10-16

Mercur på Controller Summit!

Den 18 oktober kommer Mercur finnas på plats under Controller Summit på Bygget konferens i Stockholm. Louise Mattsson och Ann Wahlgren, presale på Mercur, kommer dela med sig av vår studie kring 7 insikter som kan förbättra er rapportering!

Hur designar man rapporter som är enkla att läsa och som fångar blicken? Vi på Mercur ville fördjupa oss i ämnet och genomförde under våren 2017 en användarstudie. Med hjälp av eye tracking-teknik identifierade vi 7 områden att ta hänsyn till för att designa rapporter och dashboards på ett sätt som är tilltalande, ökar läshastigheten, snabbar upp tid till ett avgörande och minimerar risken för felaktiga beslut. Läs mer och beställ rapporten här!

Om Controller Summit

Årets upplaga av Controller Summit har tagit fasta på hur du som controller ska axla den mer strategiska rollen som business partner, vilken kompetens som behövs och hur den typen av roll implementeras i verksamheten. Dagen erbjuder kunskap om verktyg kring hur du arbetar med strategier och kopplingen till mål och KPI:er samt hur du framgångsrikt kommunicerar ekonomisk rapportering.

Lyssna även till talare från bland annat

  • Swedbank

  • Securitas

  • Clas Ohlson

  • ICA Sverige

  • EasyPark

  • LEAX Group AB

Läs mer om dagens program här! 

 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt