Hösten är här och Mercur fortsätter växa som aldrig förr!

Efter sommaren har vi haft nöjet att välkomna fem nya medarbetare på vårt Malmökontor samt två nya medarbetare i Stockholm.

Vi hälsar med glädje Milan och Jacob välkomna till vårt konsultteam på huvudkontoret i Solna Strand. I Malmö har vi fått tillskott med Andreas, Josefin, Lisa, Tobias och Ahmad som förstärker vårt lokalkontor och alla kunder vi har i Södra Sverige. 

Under två veckor har introduktionsutbildningen pågått och i helgen bar det i väg på kick-off för hela företaget till Gotland. Rolig upplevelse för alla våra nya som gamla medarbetare från kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och UK.

 

Vi har lärt känna varandra bättre genom teamövningar i Gutegames, sjungit tillsammans på ”Så mycket bättre”-scenen, upplevt en fantastisk eldshow och cyklade runt Sudret med olika fotouppdrag.

Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans där vi fortsätter rekryteringen av nya Business Intelligence konsulter i första hand till Stockholm. 

Här hittar du alla våra lediga tjänster!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom