Mercur – a Great Place to Work!

Vi är stolta över att våra medarbetare tycker att vi är en bra arbetsplats. Vi startade samarbete med Great Place to Work under 2019 och är oerhört glada över att redan nu har blivit certifierade!

Fina betyg från våra medarbetare 

I årets medarbetarundersökning tycker hela 94% av alla medarbetare att Mercur är en mycket bra arbetsplats, vilket känns fantastiskt roligt.

Medarbetarundersökningen bygger på att alla medarbetare i organisationen sätter betyg på nyckelfaktorer som kultur, interna karriärmöjligheter, förmåner, ledarskap och balans i arbetslivet.

”Det är med stor glädje vi har tagit emot certifieringen redan första året vi börjar jobba med Great Place to Work. Jag är stolt över det engagemang våra medarbetare visat genom 100% i svarsfrekvens i medarbetarundersökningen och att hela 94% tycker att Mercur är en mycket bra arbetsplats.”

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utveckla sin arbetsplatskultur. Till grund ligger 30 års forskning om vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra.

Årligen genomför Great Place to Work medarbetarundersökningar med 10 miljoner medarbetare från ca 7 000 organisationer i 50 länder. De som av sina egna medarbetare rankas allra högst lyfts fram på listor över de bästa arbetsplatserna, så som Sveriges Bästa Arbetsplatser, Europas Bästa Arbetsplatser och Världens Bästa Arbetsplatser.

Tack till alla Mercurare! 

Vi vill tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras engagemang och feedback i undersökningen. Under 2020 kommer vi jobba vidare med att skapa en ännu bättre arbetsplats baserat på en stark företagskultur.

 

Vill du bli en av oss?

Vi letar efter flera härliga kollegor. Se alla lediga jobb här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom