Snabbväxande Balco väljer Mercur Business Control

När Balco, Europas ledande tillverkare av kundanpassade balkonglösningar, sökte en modern heltäckande lösning för budget/prognos, rapportering, analys och successiv vinstavräkning av sina många pågående projekt i olika valutor föll valet på Mercur Business Control. 

Balco har sitt huvudkontor med egen produktionsenhet i småländska Växjö och en snabbt växande verksamhet i 8 länder. 

Mercurlösningen integreras med datakällor som ekonomisystemet iScala, fakturasystemet Medius Flow och HR-systemet Kontek.

Balco är ett tillväxtföretag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkonglösningar av hög kvalitet. Balco utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger Växjö med över 400 anställda.
Dotterbolag finns i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Balco grundades 1987 och har en omsättning som uppgick till drygt 1 222 MSEK under 2019. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom