Costain väljer Mercur Business Control

Det brittiska bygg- och ingenjörsföretaget Costain har valt att implementera Mercur Business Control för budgetering, prognos och rapportering. 

Som finansdirektör med över 30 års erfarenhet och en bakgrund inom transformation, SAP-certifiering och PMI kvalificerad, har jag sett och implementerat många budgeterings-, prognos- och rapporteringslösningar berättar Andrew Lovelace, chef för Finanstransformation på Costain.

Mercur Business Control har förmåga att sammanföra enorma mängder data från ett brett utbud av system inklusive affärssystem, CRM, skräddarsydda applikationer, Excel-integration och direktinmatning, länka samman datamängderna, härleda ytterligare dimensioner och identifiera och rensa bort felaktigheter som resulterar i en rik och kraftfull applikation. 

Mercur Business Control gör det möjligt för användaren att fråga ut applikationen genom realtidskonsolidering och automatiskt uppdaterad rapportering över ett brett utbud av finansiella, operativa och rapporteringskrav med enastående funktioner och analysera över flera dimensioner direkt på skärmen. Mercur Business Control är verkligen unik.

Andrew Lovelace, chef för Finanstransformation

Jag är väldigt glad över att arbeta med ett företag med en lång historia och jag ser fram emot en spännande och givande resa med Costain som kund!

Derek Morrison, Country Manager UK

Costain Group är ett brittiskt bygg- och ingenjörsföretag som grundades 1865 i Liverpool. Costain arbetar huvudsakligen med kommersiella byggprojekt och hjälper kunder att förbättra sina prestationer inom flera sektorer så som transport, vatten, energi mm. Företaget var en del av byggandet av kanaltunneln som förbinder Storbritannien med Frankrike. Företaget har cirka 3 500 anställda över hela Storbritannien och en omsättning på 1 421 miljoner pund år 2022.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom