Mercur blir certifierad av Great Place To Work för 3:e året i rad!

Vi på Mercur är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work® för 3:e året i rad. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Mercur. I årets undersökning säger hela 96% av medarbetarna att Mercur är en mycket bra arbetsplats. 

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den. Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Mercur är en av de bästa organisationerna i landet.”

Maria Grudén, vd för Great Place to Work

Den familjära stämningen och kollegor som alltid ställer upp är några av de saker som gör att medarbetare rekommenderar vänner och bekanta att söka sig till Mercur. Det finns en stor passion och stolthet för både företaget och produkten hos alla medarbetare. Det är en trygg arbetsplats där medarbetare trivs, känner att de kan vara sig själva och bryr sig om varandra.

”Det är alltid lika intressant och givande att ta del av resultatet från årets undersökning. Vi har under året som gått arbetat strukturerat med resultatet sen föregående år och kan se att det gett framgång. Det är med glädje och stolthet som vi för 3:e året i rad tagit emot certifieringen av Great Place To Work.”

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Tack till alla Mercurare!

Vi vill tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras engagemang och feedback i undersökningen. Under 2022 kommer vi fortsätta att skapa en ännu bättre arbetsplats med den starka företagskultur vi har i grunden och utveckla den vidare. 

Vill du arbeta hos oss? Vi anställer!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet? Besök vår karriärsida här!

Om Great Place to Work

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. I deras arbete utvärderar de organisationer för att ge dem ett mått på deras arbetsplatskultur och deras insats som arbetsgivare. De erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper organisationer att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom