2018-11-06

Andra bullar med Mercur Business Control hos Pågen

Pågen AB implementerar Mercur Business Control 8 för budget, prognos och rapportering. 

Pågen sökte en effektivare lösning att ersätta befintligt system vad gäller planering och uppföljning. Mercurs molnlösning visade sig vara framgångsreceptet för att effektivisera arbetet samt för att kunna planera och följa upp på en mer detaljerad nivå. Områden som kommer att hanteras i Mercur är bl a Finansiell-, Demand- och Supply planning.

 

Efter en grundlig utvärdering föll valet på Mercur Business Control. I Mercur får vi en lösning där vi kan samla vår planering och uppföljning i ett enda system. Dessutom i en modern och mycket användarvänlig lösning.

Mikael Radnell, Head of IT and Controlling, Pågen AB

 

Mercur Business Control har i ett första steg integrerats med Pågens datalager för import av både finansiell- och försäljningsdata.

 

Vi är mycket glada över att få Pågen som kund. Ett klassiskt svenskt bageriföretag. Vi ser fram emot ett samarbete där vi kan bistå med såväl vår produkt som all vår kompetens.

Ulf Alkelin, VD, Mercur Solutions AB

 

Pågen är ett svenskt företag med en koncernårsomsättning på 2,7 miljarder kronor. Pågen bakar och säljer bland annat matbröd, hamburgerbröd, korvbröd, kaffebröd, kakor, muffins och skorpor. Företaget grundades 1878 av Anders och Matilda Påhlsson.

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt