Andra bullar med Mercur Business Control hos Pågen

Pågen AB implementerar Mercur Business Control 8 för budget, prognos och rapportering. 

Pågen sökte en effektivare lösning att ersätta befintligt system vad gäller planering och uppföljning. Mercurs molnlösning visade sig vara framgångsreceptet för att effektivisera arbetet samt för att kunna planera och följa upp på en mer detaljerad nivå. Områden som kommer att hanteras i Mercur är bl a Finansiell-, Demand- och Supply planning.

Efter en grundlig utvärdering föll valet på Mercur Business Control. I Mercur får vi en lösning där vi kan samla vår planering och uppföljning i ett enda system. Dessutom i en modern och mycket användarvänlig lösning.

Mikael Radnell, Head of IT and Controlling, Pågen AB

Mercur Business Control har i ett första steg integrerats med Pågens datalager för import av både finansiell- och försäljningsdata.

Vi är mycket glada över att få Pågen som kund. Ett klassiskt svenskt bageriföretag. Vi ser fram emot ett samarbete där vi kan bistå med såväl vår produkt som all vår kompetens.

Ulf Alkelin, VD, Mercur Solutions AB

Pågen är ett svenskt företag med en koncernårsomsättning på 2,7 miljarder kronor. Pågen bakar och säljer bland annat matbröd, hamburgerbröd, korvbröd, kaffebröd, kakor, muffins och skorpor. Företaget grundades 1878 av Anders och Matilda Påhlsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom