Ännu en kund i Italien väljer Mercur

Banca Farmafactoring implementerar Mercur som stöd för att ta fram budgetar och affärsplaner samt för att hantera sin försäljningspipeline. Bankkoncernen Banca Farmafactoring är huvudsakligen verksam inom factoring i Italien och Spanien.

Banca Farmafactorings finansiella tjänster är inriktade på att möta de finansiella behoven hos farma- och diagnostikföretag med avseende på fordringar kontra den offentliga förvaltningen.

År 2014 lanserade Banca Farmafactoring också sin första bankprodukt, ett online inlåningskonto.

"Hjärtat" av lösningen är beräkningsmodell för värdering av inkasserade medel som en funktion av köpta tillgångar. Lösningen kommer också att ge funktionalitet för key account managers att bedöma volymen av tillgångar som skall förvärvas från kunderna under de kommande 12 månaderna.

Systemet kommer att integreras med det italienska ERP-systemet Zucchetti Infinity för finansiell utfallsdata och Microsoft Business Contact Manager för kunddata och försäljningsdata.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Great place to work logo
UC

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom