Mercur hälsar Speed Group välkommen som kund!

Speed Group har valt Mercur Business Control för rapportering, analys, budget, prognos planering, rapportering och analys. Mercur integreras bl.a med affärssystemet Pyramid och Agda.

Vi är väldigt glada att välkomna Speed Group som kund till Mercur. De arbetar i en bransch där vi har många kunder och mycket erfarenhet sedan tidigare. Med kunder som Hellmann Worldwide Logistics, Foria, GDL Transport med flera kan vi leverera stort värde och kompetens till nya kunder inom logistik och transport.

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Speed Group är en av Nordens ledande tredjepartslogistiker (3PL-aktörer) med effektiva automationslösningar och totalt cirka 200 000 kvm lageryta i Borås, Göteborg och Stockholm. Med snabba integrationslösningar, hantering av fluktuationer i lagervolym, smarta distributionslösningar och affärsdrivande uppföljningar erbjuder Speed Group allt från lagerplats till totalansvar och fullt övertagande av kunders logistik. Inom bemanning erbjuder Speed Group flexibel personaluthyrning av både tjänstemän och yrkesarbetare. 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom