Mercur hälsar Sandvik SRP/Pune välkomna som ny kund!

Sandvik SRP/Pune Indien har valt Mercur Business Control för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Systemet integreras med bland annat affärssystemet Infor M3 (Movex) och används bland annat för bokslut och utfallsdata.

 
Sandvik SRP/Pune uppskattar Mercurs standardfunktioner för dataregler, som kopplade dimensioner och automatfördelningar, vilka används för att skapa en sammanhängande datamodell och allokering av data till underliggande nivåer i organisationsstrukturen. 

Även allokeringar utifrån dynamiska nycklar ex. YTD intäktsfördelning eller YTD COGS-fördelning är något som effektiviserar och sparar tid i framtiden. Den stora vinsten är systemets prestanda och möjligheten till export till koncernrapporteringssystemet SAP BPC. 

Sandvik SRP/Pune delar på samma cloudmiljö och server som SRP i Svedala.

Sandvik SRP/Pune Indien ingår i affärsområde Sandvik Mining and Rock Technology som är en ledande leverantör inom utrustning och verktyg, service och tekniska lösningar för gruv- och entreprenadverksamhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom