Hej!

Jag heter Ulf Alkelin och är VD för Mercur Solutions. Jag vill med anledning av Corona/Covid-19  personligen meddela dig att vi på Mercur fortsätter att erbjuda support och konsulttjänster med oförändrad omfattning.

Just nu är det viktigare än någonsin att ha koll på siffrorna så vi förstår vikten av att ni ska kunna använda och utveckla era lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd med oförminskat stöd från er leverantör. 

Olika företag och organisationer har varierande riktlinjer för resor och möten. Då är det viktigt att känna till att vi kan hjälpa er på distans eller på plats hos er beroende på vad som gäller för er arbetsplats. Mycket av det arbete vi normalt utför åt våra kunder görs redan på distans och webbmöten är en del av vår vardag sedan länge. 

Supporten håller öppet som vanligt och du når den 08.00 till 17.00 via telefon 08-459 69 30, mejl eller online.

Du är givetvis välkommen att höra av dig om du skulle ha några frågor som inte besvarats via detta meddelande.

Med vänliga hälsningar 

Ulf Alkelin
VD, Mercur Solutions AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom