Proauto Group AB väljer Mercur Business Control

Proauto har valt Mercur Business Control för budget, rapportering och analys. Systemet är integrerat med systemet Kobra. Mercur används bl. a. för rapportering av försäljning per säljare och produkt, kostnadsuppföljning, servicemarknadsrapportering och budget.

Proauto är en BMW- och MINI-återförsäljare med verksamhet i Nyköping, Linköping och Norrköping. Verksamheten består av försäljning och service av nya och begagnade BMW och MINI bilar.

Efter de senaste förvärven av verksamheterna i Linköping och Norrköping beräknas Proauto Groups omsättning 2016 öka till ca 650 miljoner kronor och bilförsäljningen till närmare 2 100 nya och begagnade bilar. Personalstyrkan beräknas uppgå till ca 65 anställda vid utgången av 2016.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom