Mercurs kundundersökning 2023

Vi älskar att våra kunder stannar länge!

Nu har vi sammanställt alla svar i den årliga kundundersökningen och vi sitter här och myser när vi läser. Tänk att hela 98% av våra kunder vill fortsätta vara kunder till oss om 5 år!

Ökat användande och bättre beslut

Vi ser också att det är fler som tror på ett ökat användande i jämfört med förra året. Vi hoppas det kan leda till att fler kunder nyttjar alla de funktioner och möjligheter som Mercur Business Control kan bidra med i verksamheten. 

Vår stora förhoppning är att vi kan hjälpa våra kunder med att fatta bättre beslut på rätt grunder då all data finns samlat på en och samma plats och lätt kan analyseras med hjälp av dashboards och drill downfunktionalitet. I år kan vi till vår stora glädje se att vi verkligen hjälper våra kunder med att göra just det! På påståendet ” Mercurs produkter leder till att vi fattar bättre beslut” där skalan är 1 = Håller inte alls med till 5 = Håller helt med, har vi ett snitt på 4,36!

Fortsatt högt NPS!

Vårt Net Promoter Score fortsätter att vara högt i årets undersökning. Net Promoter Score eller förkortningen NPS är ett mått på kundlojalitet och bygger på frågan ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Mercur till en kollega eller vän?”

Varför rekommenderar våra kunder oss?

Vad är det då främst som får våra kunder att vilja rekommendera oss? Vi läser med glädje alla de fina kommentarer om produkten, våra konsulter och den support vi erbjuder. Här är ett axplock av några kommentarer vi fick in: 

  • Ett flexibelt och användarvänligt system, samt proffsiga, hjälpsamma och trevliga konsulter

  • Mercur klarar av att hantera våra komplexa beräkningar och är fantastiskt stöd i budgetprocessen

  • Enkelt att använda och det finns mycket frihet i systemet.

Det är otroligt roligt att se den fortsatt höga kundlojalitet vi har och att våra kunder rekommendera oss till andra. Det är ett starkt bevis på att vi gör rätt saker och kommer fortsätta med det framöver.

Ulf Alkelin, VD Mercur

Tack till alla våra kunder!

Vi är glada och stolta över att så många tog sig tid att svara på årets kundundersökning vilket också bidrog till att vi nu skänker 8 000kr till Barncancerfonden som tack för alla svar vi fick in.

Vi vill tacka alla våra kunder för allt engagemang och fin återkoppling!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom