Mercur Solutions expanderar ytterligare med nytt kontor i Göteborg

Mercur Solutions befinner sig i en stark tillväxtfas och kommer nu att expandera i västra Sverige med ett kontor i Göteborg. 

Förra hösten öppnades ett kontor i Malmö som varit så framgångsrikt att det är aktuellt med nyanställningar även där efter sommaren. Kontoret i Göteborg kommer att ledas av Johan Engdahl, medarbetare på Mercurs kontor i Solna sedan tre år, som har valt att flytta till Göteborg och bli platschef. 

 

Att öppna kontor i denna region är helt rätt steg för Mercur. Det känns jättekul att få vara med och starta upp det nya kontoret och få chansen att inleda närmare samarbeten med våra befintliga och blivande kunder i västra Sverige. Jag är övertygad om att vi genom detta kan tillhandahålla en ännu högre servicegrad gentemot kunderna och att det ger oss stora möjligheter till nya affärer.

Johan Engdahl, platschef Göteborgskontoret

 

Initialt bemannas kontoret med tre applikationskonsulter med fokus på ekonomi- och verksamhetsstyrning samt beslutsstöd, vilket inkluderar processer som budget, prognos, rapportering och analys. 

Rekryteringen fortsätter under hösten. Här finns alla lediga tjänster!

Kontoret öppnar upp portarna i början av september! 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom