Whitbread Premier Inn väljer Mercur Business Control 

När Storbritanniens största hotellkedja Premier Inn skulle etablera sig i Tyskland sökte man en modern heltäckande lösning för planering och styrning av den decentraliserade dag-till-dagbaserade hotell- och restaurangverksamheten för inledningsvis ett 20-tal hotell. 

Valet föll på Mercur Business Control med många nöjda kunder i mötesbranschen sedan länge. All relevant verksamhetsdata för planering, rapportering och analys importeras från Premier Inns affärssystem Oracle Fusion och HR-systemet till den molnbaserade Mercurlösningen där informationen sammanställs till prognoser, rapporter, analyser och branschspecifika nyckeltal för Premier Inns många beslutsfattare på alla nivåer.   

Premier Inn är en Europas största hotellkedjor med över 800 hotell och ca 80 000 hotellrum i Europa och Asien. Premier Inn ägs av den brittiska hotell- och restaurangkoncernen Whitbread med kända varumärken som Beefeater, Brewers Fayre, Cookhouse & Pub, Bar + Block och Thyme.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom