Stöten tar ut svängarna med Mercur

Efter noggrann utvärdering väljer Stöten Mercur Business Control. Systemet kommer att användas för budget, prognos och rapportering. Mercur kommer att integreras mot Visma, Hogia lön, Stötens fakturaskanningssystem och ett flertal operativa system.

 

Stöten i Sälen, ofta förkortat till Stöten, är en skidanläggning belägen cirka 39 km norr om Sälen, Dalarna. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och uppkallad efter berget Granfjällsstöten som anläggningen är baserad kring. Stöten har Sälens längsta nedfart, Mormors Störtlopp, som är 3 060 meter med svårighetsgrad grön. Stöten är en komplett skidanläggning med boende, restauranger, skidskola, aktiviteter, bad & spa, skidshop och konferensfaciliteter. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom