Lona Group väljer Mercur Business Control

Lona Group som är en av de största frukt- och logistikföretagen i Sydafrika väljer Mercur Business Control® för rapportering, budgetering, prognostisering och flerårig planering.

Mercur Business Control® kommer integreras med Lona Groups ERP-, produktion-, paketering- och lönesystem. Det kommer bidra till en betydande effektivisering av ekonomiavdelningens månatliga och årliga rapportering samt budgetering, prognostisering och planeringsprocesser. Det strategiska finansiella och operativa initiativ kommer att frigöra värdefull tid för förbättrad analytisk insikt och många andra värdeskapande aktiviteter. 

Det gläder mig att vi utökar vår verksamhet i Sydafrika med Lona. Visionen som ekonomiteamet på Lona har är imponerande, liksom deras föredömliga ledarskap. Alla vi i teamet på Mercur i Storbritannien, Irland och Sydafrika ser fram emot Lonas engagemang för Mercur.

Derek Morrison, Country Manager UK & Ireland

Lona Group, grundat 1996, är en av de största frukt- och logistikföretagen i Sydafrika. Företaget är involverat i hela livsmedelskedjan, från odling, lagring och packning av frukt (citrus, mango, druvor, oliver och stenfrukt), till kylförvaring och logistik.  Även marknadsföring av frukt för export och inhemsk konsumtion och bearbetning av frukt och grönsaker, samt en växande affär med varumärkesprodukter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom