2011-02-15

Version 6.3 av Mercur Business Control tillgänglig för installation

Den största nyheten i version 6.3 är en ny möjlighet att välja flera dimensionsposter för en och samma dimension i menyvalet när man öppnar en rapport.

"Genom att utnyttja denna nya funktion kan flexibiliteten i analysläget för slutanvändarna ökas på ett dramatiskt sätt", berättar Mercurs produktchef Johan Lindemann.

Rapportkonstruktören styr helt om ett visst menyval skall vara ”enkelt” eller ”flerval” och man kan ange flerval för valfritt antal av rapportens menyval. Naturligtvis är valet fortfarande begränsat av användarens behörigheter och Drill Down och andra analysfunktioner fungerar som vanligt. Möjligheten att välja flera poster på detta sätt kommer även att finnas i spontanrapporterna.

Den andra stora nyheten är en ”Jämför”-funktion som påminner om Drill Down. Men istället för att bryta upp ett valt värde, så kan denna funktion jämföra det valda värdet med andra, motsvarande värden som inte fanns i rapporten från början. Om den ursprungliga rapporten exempelvis visar utfallet för en viss produkt kan ”Jämför” snabbt och enkelt göra en benchmark med andra, liknande produkter.

Läs mer i produktbladet -->

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt