En sommarhälsning från Mercur!

Sommaren står för dörren och värmen som äntligen kommit är efterlängtad. Lika efterlängtad som vaccinationen mot Covid och förhoppningen om en ljusare och mer ”normal” höst. Vi på Mercur har anpassat oss efter den rådande situationen under året som gått och fortsatt stötta er kunder i så väl befintliga som nya projekt. 

Under våren har vi fått 15 nya kunder, bland andra Pop House Entertainment Group, BabyBjörn, Sophiahemmet och Speed Group. Vår satsning i UK har gett oss inblick i de engelska fotbollsklubbarna med Crystal Palace Football Club som ny kund.  Andra nya kunder i UK är CPL och South Western Ambulance Service. 

Våra digitala events som webinars och kurser har rullat på och hjälpt många börja använda Mercur och utveckla sina kunskaper inom bland annat dashboards och systemförvaltning. Vår digitala kunddag Mercur Business Control Forum LIVE blev en succé där vi sände live från vår studio i Stockholm med över 300 deltagare! Vi har nog aldrig läst så många fina kommentarer och glada tillrop som i utvärderingarna efter den dagen. Nu ser vi fram emot att kunna ses på Cirkus nästa år den 19 maj! 

Det är med stor glädje och stolthet som vi åter igen tagit emot certifieringen av Great Place To Work. Vi har jobbat strukturerat under året som gått med resultatet från förra året och kan se att det gett resultat. Att hela 100 % av Mercurs medarbetare tycker att Mercur är en mycket bra arbetsplats är verkligen ett bevis på det!

Avslutningsvis vill jag tacka er för det förtroende ni visar för Mercur och våra lösningar. Vi ska ha branschens mest nöjda kunder och dit ska vi nå genom att alltid värna om våra kunder genom ett stort engagemang och att vara en enkel och smidig partner att jobba med. Jag hoppas att ni en än gång tar er tid att svara på kundundersökningen som vi kommer att skicka ut i september. Era svar är en ovärderlig hjälp för oss för att uppnå våra mål.

Supporten håller öppet som vanligt hela sommaren och du når den 08.00 till 17.00 via telefon 08-459 69 30, mejl support@mercur.se eller online.

Jag önskar er alla en avkopplande och skön sommar!

Med vänliga hälsningar 

Ulf Alkelin
VD, Mercur Solutions AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom