PlantVision förenklar sin verksamhetsstyrning med Mercur 

PlantVision har valt Mercur Business Control för budget, prognos, uppföljning och personalplanering. 

PlantVision ville komma bort från sina stora och i många fall komplicerade Excelark som styrde vardagen. Man insåg att hanteringen inte skulle hålla i längden och ville hitta en heltäckande lösning för sin verksamhetsstyrning. Valet föll på Mercur Business Control, marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. 

Mercur används främst för budget, prognos och uppföljning tillsammans med en relativt komplex och detaljerad hantering av personal och personalkostnader kring uppföljning och planering. Efter införandet av Mercur har PlantVision fått ett betydligt enklare arbetssätt och tydligare överblick.

PlantVision har även integrerat Mercur mot sitt CRM-system för att förbättra säljprocessen vilket har medfört en bättre uppföljning och prognoshantering även i säljledet. 

Vi är glada att välkomna PlantVision som kund till Mercur. PlantVision är ett kunskapsföretag med ambitiösa mål och vi ser fram mot att vara med och bidra till deras utveckling.

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

PlantVision är Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten. Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom