En sommarhälsning!

Sommaren och semestern närmar sig med stormsteg och vi kan alla se tillbaka på ett halvår som började normalt för att efter några månader övergå i en helt osannolik och skrämmande situation. Trots det har vi på Mercur arbetat vidare som vanligt och vi har klarat oss bra även om vår tillväxt tillfälligt avstannat. 

Under våren har ett antal nya kunder bestämt sig för att implementera Mercur Business Control. Vi har hela tiden haft en viss bemanning på kontoret även om många av våra anställda arbetat hemifrån. Detta har medfört helt nya rutiner i kontakterna både med våra kunder och internt inom företaget. Olika företag och organisationer har varierande riktlinjer för resor och möten. Då är det viktigt att känna till att vi kan hjälpa er på distans eller på plats hos er beroende på vad som gäller för er arbetsplats. Under våren har vi genomfört en stor mängd digitala möten, webinars och utbildningar för våra kunder. Vi har även introducerat ”minikurser” där den första rundan av kurser blev fullbokade efter bara en vecka.

Jag vill tacka alla kunder för det förtroende ni visar för Mercur och våra lösningar och jag hoppas att vi under andra halvan av året kan vara tillbaka till mer normala förhållanden. Vi kommer att skicka ut en kundundersökning under hösten och jag hoppas att ni alla kan besvara den. Det är viktigt för oss att få reda på vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Vi ska ha branschens mest nöjda kunder och dit ska vi nå genom att alltid värna om våra kunder genom ett högre engagemang och att vara en enkel och smidig partner att jobba med.

Jag vill även passa på att tacka alla medarbetare på Mercur. Ni gör ett fantastiskt arbete och representerar Mercur på ett utmärkt sätt både internt och ute hos de företag och organisationer som vi hjälper. Jag är stolt över att vi vid första försöket blivit certifierade av Great Place to Work även om vårt arbete med det inte på långa vägar är klart.

Supporten håller öppet som vanligt hela sommaren och du når den 08.00 till 17.00 via telefon 08-459 69 30, mejl eller online.

Jag önskar er alla en skön sommar!

Med vänliga hälsningar 

Ulf Alkelin
VD, Mercur Solutions AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom