Mercur sponsrar Team Rynkeby i kampen mot barncancer

I början på juli kommer ca 560 svenska cyklister i Team Rynkeby- Godmorgon att cykla ner till Paris för att samla in pengar till barncancerfonden. Mercur är med och bidrar i kampen mot barncancer för tredje året i rad som guldsponsor.

I Sverige får ett barn dagligen besked om cancer, ett barn för mycket. Forskningen behöver mer bidrag och engagemang för att komma vidare då det fortfarande saknas medicinsk förklaring till varför man får cancer. Som sponsor till Team Rynkeby-God morgon bidrar vi till klinisk forskning och forskning kring sena komplikationer.

Team Rynkeby - Godmorgon startades i Danmark 2002 med 11 motionscyklister och är i dag Europas största internationella välgörenhets cykellag. I sommar kommer över 2100 cyklister att delta från Sverige, Danmark, Norge, Finland, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz. Sedan starten i Sverige 2011 har Team Rynkeby - God Morgon samlat in 157 miljoner kronor till Barncancerfonden.

Vi på Mercur är stolta att kunna bidra i år igen som guldsponsor - Stort lycka till, åt alla cyklister!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom