Stor uppslutning vid Mercur Forum LIVE 2021

Årets upplaga av Mercur Business Control Forum blev en succé genom vår digitala tillställning från vår studio i Stockholm den 25 maj 2021. Över 300 deltagare följde vår livesändning med spännande och inspirerande föredrag under dagen. 

Nyheter i Mercur 

Vi började dagen med att bjuda på de senaste nyheterna i Mercur där vår produktchef Johan Lindemann troget stod framför kameran och visade bland annat upp det nya mobilgränssnittet. Han visade också upp en del av de nya funktioner som tillkommit för att göra det enklare att göra snygga instrumentbrädor och dashboards samt en massa annat nyttigt innehåll som lagts till under året som gått. 

Lyft ditt månadsmöte med dynamisk presentation

Där efter följde ett inspirerande rollspel kring hur man med hjälp av Mercur kan lyfta sina månadsmöten med dynamisk presentation och analys. Möjligheten att direkt i systemet kunna visa upp snygga presentationer som visar aktuella rapporter och diagram direkt uppdaterade från systemets databas kommer användas av många kunder där ute. 

Mycket proffsigt och väldigt trevligt att lyssna på! Bra blandning mellan inspiration, kunskap och erfarenhet kring hur andra bolag jobbar. Ett av de bästa digitala event jag tagit del av!

Effektivare planering och uppföljning för Mellanskog 

Vår kund, Björn Fredriksson från Mellanskog, visade upp sin lösning i Mercur där den grafiskt snygga navigeringen gav många inspiration till hur de vill utveckla sin lösning. Vi fick höra hur Mellanskog fått en effektivare planering och uppföljning med hjälp av nyckeltal, diagram och dashboards.

Spara tid vid bokslutsavstämningen 

Eftermiddagen bjöd också på ett föredrag kring hur man kan få bättre, snabbare och mindre resurskrävande bokslut med hjälp av digitala avstämningar. Något som Mercur enkelt kan hjälpa till med genom att bygga upp rapportpaket med bifogade bilagor som kan exporteras och levereras både internt så väl som externt. Något som sparar mycket tid och underlättar revisorns arbete. 

Vikten av kroppsspråk i en digital värld med Mi Ridell

Dagen avslutades med handfasta och humoristiska tips kring kroppsspråk i en digital värld med Mi Ridell som är skådespelerska och expert inom kroppsspråk. Vi fick alla med oss kunskap om hur vi kan blir ännu bättre på digitala möten och hur man håller energin uppe framför skärmen. 

Tack!

Vi är så stolta över alla fina kommentarer och glada tillrop vi fått under dagen och i utvärderingen. Många delar med sig av sina tankar om hur de ska utveckla sin Mercurlösning efter inspiration från dagen. 

Vi vill tacka alla våra kunder som var med oss under dagen och hoppas på att vi ses även nästa år då vi redan bokat Cirkus i Stockholm till den 19 maj 2022.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom