Bubbleroom ser stora vinster med Mercur Business Control®

Många företag kommer till en punkt då det inte längre är effektivt att hantera budget och prognos utan ett standardsystem för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Bubbleroom, som de senaste åren haft en kraftig tillväxt, är ett av dessa. 

Bubbleroom, idag en etablerad internationell aktör inom onlinefashion, såg ett tydligt behov av en ny lösning för att effektivisera och förbättra sin planering och uppföljning. Efter en utvärdering av olika alternativ föll valet till slut på Mercur som leverantör. Efter en kort implementering ser Bubbleroom redan stora vinster med Mercur Business Control®, inte minst för att den nya lösningen även skapat förutsättningar för bättre uppföljning och analys av verksamheten.

Vi upplever att Mercur Business Control är ett mycket bra system för att sprida informationen i organisationen. Det är lätt att underhålla och vi är inte beroende av många konsulttimmar för att löpande underhålla rapporter mm. Det är ett pedagogiskt system att använda och lätt att sätta i händerna på medarbetare i organisationen.

Esko Österbacka, CFO, Bubbleroom

Bubbleroom är en av Skandinaviens största onlinebutiker och hanterar 1000-tals order till nöjda kunder varje dag. Bubbleroom startades 2005 som en liten exklusiv nätshop för dyra märkeskläder. Det nya Bubbleroom lanserades i slutet av 2008 och innefattade då en shop, community, bloggsida, bloggportal och en vintageavdelning.
Bubblerom har kontor och lager i Borås och därifrån skickas alla varor varje dag kl 15:00. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom