2019-03-12

Kom och träffa oss på Verksamhetsstyrning 2.0

Den 13 mars är det dags för årets upplaga av konferensen Verksamhetsstyrning 2.0 i Bonnierhuset i Stockholm. 

Ambitionen med konferensen är att ge alla som arbetar som Controller praktisk kunskap från riktiga människor, på riktiga företag, som gör, eller har gjort riktiga saker som du och dina kollegor kan ta del av och lära er av. 

Mercur bjuder på ett av dagens rundabordssamtal med temat: Controllern som kommunikatör: Hur utformar man ekonomi-information för max tillgänglighet?

Petra Öhlin Göransdotter, presale manager på Mercur, kommer utgå från vår egen användarstudie där vi delar med oss av tips för att designa rapporter och dashboards på ett sätt som är tilltalande, ökar läshastigheten, snabbar upp tid till ett avgörande och minimerar risken för felaktiga beslut.

Visste du tex att det tar dubbelt så lång tid att hitta ett maxvärde i en tabell jämfört med ett diagram? Eller att stora siffror och rubriker är det som oftast drar mest uppmärksamhet? Att du kan bryta det vanliga läsmönstret (från vänster till höger) genom att använda färger? Att ekonomer generellt sett inte uppmärksammar bakgrundsbilder i samma utsträckning som icke-ekonomer? 

Vi ser fram emot en intressant och lärorik dag med många spännande föreläsare och möten!

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt