Helsingborgs Hamn använder Mercur för bl a av intäktsbudget och personalbudget

2017-11-20

Helsingborgs Hamn ror i land med Mercur som nytt system för budget, prognos och rapportering

Helsingborgs Hamn hade växt ur sitt budgeteringsverktyg och letade efter en mer avancerad lösning för framtiden. Valet föll då på Mercur Business Control. Under hösten har man genomfört sin första budgetprocess och är mycket nöjda. 

Lösningen består bl a av intäktsbudget och personalbudget. Nästa steg är att utöka sin lösning med en investeringsbudget. Mercur Business Control integreras initialt mot ASW för ekonomidata, Agda för personaldata samt PortIT för operativ statistik.

Helsingborgs Hamn är en knutpunkt för Sveriges näringsliv som erbjuder alla aktörer i logistikbranschen en attraktiv infrastruktur med effektiva tåg-, väg- och sjöförbindelser. Helsingborgs Hamn är också Nordens största frukthamn och något av världsmästare i färjetrafik. Men kanske mest känd som specialist på containerhantering – den verksamhet de sedan flera år fokuserar mest på.

Helsingborgs Hamn är ett kommunägt bolag med höga serviceambitioner. De har drygt 210 anställda som ansvarar för en årlig godshantering på mer än 7 miljoner ton, och står till tjänst dygnet runt, alla dagar

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt