Ny distributör för Mercur i Spanien, Portugal och Andorra

Mercur Solutions har inlett ett samarbete med en ny distributör och implementationspartner för Spanien, Portugal och Andorra, AMSO Consulting. Amso Consulting har arbetat med över 300 kunder i olika branscher och har över 20 års erfarenhet av att implementera system för affärsstyrning, dvs. för budget, prognos, rapportering och analys.

Jean Marc Soulié, VD AMSO Consulting: "Mercur Business Control passar bra för de behov vi ser på vår marknad när det gäller lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Med systemets omfattande standardfunktioner kan vi erbjuda våra kunder en snabb implementering för att på kort tid uppnå mätbara och konkreta resultat."

Ulf Alkelin, VD på Mercur Solutions: "Vi ser mycket positivt på samarbetet med Amso Consulting som med sin långa erfarenhet adderar ett stort värde till våra lösningar. Projekten med de första kunderna i Spanien har bekräftat att Amso Consulting är en professionell och långsiktig partner och vi ser fram emot det fortsatta samarbetet.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom