2018-05-07

Mercur tar in Sobro som ägarpartner för fortsatt expansion

Mercur, en ledande utvecklare och leverantör av lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd, med en årlig omsättning på cirka 70 miljoner, har tagit in Sobro som ny ägarpartner. Bolagets ledning kvarstår som betydande ägare och den operativa verksamheten förändras inte av den nya ägarbilden.

”Vi är mycket glada över partnerskapet med Sobro, vars engagemang kommer att vara viktigt när vi fortsätter utveckla och bygga vår verksamhet. Med Sobro som ny huvudägare kommer tillväxt vara ett tydligt fokus framöver och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår plattform och leverera det allra bästa erbjudandet till våra kunder”, säger Ulf Alkelin, VD på Mercur.

Mercur har genom sitt tydliga fokus på kundvärde samt starka produkt- och tjänsteerbjudande skapat sig en unik position i sin nisch. Detta kombinerat med en branschledande kundnöjdhet och stark företagskultur gör att Mercurs framtidsutsikter ser väldigt spännande ut och vi ser fram emot att stötta Mercurs fortsatta tillväxt och utveckling”, säger Maxim Berglund, partner på Sobro.

 

För mer information:

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions AB: Tel: +46 (0)8 459 69 18, e-mail:

Maxim Berglund, Sobro AB Tel: +46 (0)722-42 11 55, e-mail:

 

Om Sobro 

Sobro är en engagerad ägarpartner åt framtidens företag som grundats av bröderna Ragnar och Per-Olof Söderberg. Sobro går in som ägarpartner i mindre och medelstora svenska onoterade företag som har goda tillväxtmöjligheter. Utöver Mercur är Sobro även ägarpartner i Claremont, Maintrac, NCS Colour, Orango, ByggDialog och Tengbom. www.sobro.se

 

Om Mercur

Mercur levererar lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd genom sin egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control som används till exempel för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning. Mercur är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet. www.mercur.se

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt