Haypp Group har valt Mercur Business Control®

Haypp Group har nyligen infört Mercur Business Control® för att på ett effektivare sätt kunna följa upp gruppens verksamhet. 

Systemet hanterar gruppens konsolidering av cirka 40 miljoner transaktioner per år i ett flertal valutor. Kopplingar finns mot NAV D365 och Dynamics 365 Business Central med ODATA-api med möjlighet att drilla ner på enskild faktura.

Med Mercur Business Control har vi tagit nästa steg i vår mognadsgrad för finansiell uppföljning och rapportering. Förutom att underlätta beslutfattande och styrning så ger ett koncerngemensamt system för finansiell information ökad transparens och effektivitet i organisationen. Eftersom marknaden vi verkar på förändras i hög takt så behöver vår infrastruktur vara stabil och flexibel på samma gång och här har Mercur levererat väl.

Svante Andersson, CFO, Haypp Group

Haypp Group leder den globala omvandlingen från rökning till hälsosammare alternativ. Med rötter i Skandinavien, med vår omfattande erfarenhet av att bryta ny mark när det gäller rökfria alternativ och att vara en marknadsledande e-handelsaktör, tar vi nu vår vision globalt. På Haypp hittar du marknadens största utbud av tobaksfria nikotindelar. Med åtta varumärken inom e-handel är Haypp Group representerat i över 30 länder, där vi når över 500 000 konsumenter. I Sverige bedriver vi vår verksamhet genom www.snusbolaget.se och www.haypp.com/se

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom