Adlibris inför drivarbaserad planeringsmodell med Mercur Business Control

Systemet integrerar mot Agresso för hämtning av aktuell ekonomidata för vidare analys och jämförelse över år samt mot prognos och budget. I Mercur sker budget och prognos mot olika drivare för att få en mer framåtblickande process med fokus på vad som driver resultat i verksamheten. 

Adlibrisgruppen är en av nordens ledande e-handelsgrupper. Adlibris är en nätbutik och samarbetar med tusentals leverantörer, förlag och distributörer från runt om i norden och övriga världen. Tack vare detta får Adlibris in i snitt 75 000 nya titlar i månaden och kan erbjuda kunder i Sverige, Finland och Norge ett sortiment på över 18 miljoner böcker från hela världen. Då företaget erbjuder allt, från böcker och film till garn och leksaker, så jobbar man på en rad olika sätt med sina samarbetspartners. Adlibrisgruppen är en del av Bonnier AB, som är nordens ledande mediaföretag. Koncernen ägs av familjen Bonnier som verkat i mer än sju generationer. Kärnvärden för hela koncernen är yttrandefrihet, passion för medier, individens förmåga och ett familjeföretags engagemang.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom