HMS Industrial Networks AB väljer Mercur Business Control

HMS Industrial Networks har valt Mercur Business Control för budget, prognos, rapportering och analys. Mercur integreras initialt med affärssystemet iScala, Medius Fakturaskanning och AARO för den legala konsolideringen. Därefter skall personalsystemet Hogia Lön integreras med Mercur Business Control. 

HMS Industrial Networks, med huvudkontor i Halmstad, är marknadsledande leverantör av lösningar och produkter för industriell kommunikation och fjärrstyrning under devisen ”Connecting Devices”. HMS produkter, lösningar och kunnande gör det möjligt för miljontals industriella maskiner runt om i världen att kommunicera med varandra och med andra nätverk och styrsystem. 

År 2015 omsatte HMS Industrial Networks 702 MSEK med 450 anställda i 10 länder. Utöver de egna kontoren har HMS distributörer och agenter i ett 50-tal länder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom